Pikkutytön ruokablogi

maanantai 9. toukokuuta 2016

Arabialainen maustekakku

ARABIALAINEN MAUSTEKAKKU



1,8 l vuoka

sisällys:

200g margariinia tai voita
3  1/2 dl sokeria 
3 munaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
3/4 tl suolaa
3/4 tl muskottipähkinää
1 tl kanelia
3 rkl kaakaojauhetta
2 dl kermamaitoa
1 tl vaniliinisokeria
1 dl jauhettua mantelia tai pähkinää

kuorrutus:

(kylmän kakun päälle)
3 rkl sulaa voita
3 dl tomusokeria
1 rkl kaakao jauhe
1 tl vaniliinisokeri
1 tl kaneli
1 rkl kuumaa kahvia
kaada kuumana

teko ohje:

- Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat joukkoon yksitellen.
- Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne vuorotellen kermamaidon kanssa taikinaan.
- Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista sitä 45-60 min 175 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti