Koskenlaskija pizza

kuva: www.kinuskikissa.fi
Pohja:
10 g hiivaa
1 dl kädenlämpöistä vettä
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
¾ dl grahamjauhoja
1 ¼ dl vehnäjauhoja
Täyte:
200 g Valio Koskenlaskija levittyvää sulatejuustoa
1 rkl maitoa
1 ½ dl paahdettua sipulirouhetta
1 dl chilipähkinöitä
125 g savukinkkua pieninä kuutioina
150 g murennettua Valio Koskenlaskijaa
Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Sekoita joukkoon jauhot. Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päälle hyvin ohueksi ympyräksi. Anna kohota liinan alla noin puoli tuntia.
10 g hiivaa
1 dl kädenlämpöistä vettä
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
¾ dl grahamjauhoja
1 ¼ dl vehnäjauhoja
Täyte:
200 g Valio Koskenlaskija levittyvää sulatejuustoa
1 rkl maitoa
1 ½ dl paahdettua sipulirouhetta
1 dl chilipähkinöitä
125 g savukinkkua pieninä kuutioina
150 g murennettua Valio Koskenlaskijaa
Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Sekoita joukkoon jauhot. Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päälle hyvin ohueksi ympyräksi. Anna kohota liinan alla noin puoli tuntia.
Laita sulatejuusto ja maito kattilaan. Lämmitä liedellä sekoitellen, kunnes sulatejuusto on sulanut kastikemaiseksi. Kaada pohjan päälle ja levitä veitsellä tai lastalla.
Ripottele päälle sipulirouhe, chilipähkinät, kuutioiksi leikattu savukinkku ja murennettu Koskenlaskija.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti