Pikkutytön ruokablogi

perjantai 1. toukokuuta 2015

Sima



Sima


Ainekset:
4 l vettä
250 g Fariinisokeria
250 g Taloussokeria
1-2 sitruunan mehu
1/5 tl tuorehiivaa,sokeria ja rusinoita

Kiehauta puolet vedestä ja kaada sokerien päälle. Jos haluat tummempaa simaa, käytä nimenomaan Fariinisokeria (500 g). Lisää loputvedestä sekä sitruunamehu joukkoon, anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.




Liuota hiiva nestetilkkaan ja sekoita nesteeseen. Anna käydä huoneenlämmössä noin 1 vrk. Pullota sima. Lisää 1 tl sokeria ja muutama rusina.

Vinkki:
Sitten kun rusina on noussut siman pintaan, niin sima on valmista



KUVIEN KOPIOIMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti